Realitytähti sai potkut vankilassa – puhui liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaiten tosi-tv-sarjasta Chrisley Knows Best -realitysarjasta tunnetuksi tullut Todd Chrisley on kiinteistömoguli ja yrittäjä. Hän esiintyi sarjassa tarkkana, kontrolloivana ja usein humoristisena perheenisänä. Perheen varakkuuden ansiosta he elivät näennäisesti yltiökylläistä elämää.

Todd Chrisley ja hänen vaimonsa Julie tuomittiin vuonna 2022 syyllisiksi veropetoksista ja muista talousrikoksista. Nyt hän sai potkut vankilan kappelin työstä, koska oli liikaa vuorovaikutuksessa muiden vankien kanssa. Papin apulaisena työskennellyt Chrisley puhui liikaa tiettyjen vankien kanssa viranomaisten mukaan, TMZ raportoi.

Chrisleyn asianajajan mukaan hän kokee tilanteen erittäin ikäväksi ja on järkyttynyt, että hän ei voi enää osallistua Pensacolan vankilan uskonnollisten jumalanpalvelusten järjestämiseen. Hän kuitenkin saa yhä edelleen osallistua jumalanpalvelukseen yleisön roolissa. Jumalanpalvelukset ovat usein vapaaehtoisia, mutta ne ovat tärkeä osa monien vankien arkea, ja monille ne ovat tärkeä keino ylläpitää yhteyttä yhteisöön ja omaan uskoonsa vaikeissa olosuhteissa.