Ainakin kaksi tunnettua nimeä mukana Diddy-skandaalissa – yksi uhreista on vasta 13-vuotias?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sunnuntaina asianajaja Tony Buzbee nosti jälleen viiden uudin uhrin kanteen liittovaltion tuomioistuimessa osaksi valtavaksi paisunutta Diddy-skandaalia. Nyt Buzbee syyttää Sean ”Diddy” Combsia ja kahta tunnettua julkkista muun muassa 13-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teko tapahtui MTV-televisiokanavan VMA-gaalan jatkoilla vuonna 2000.

Tyttö oli mennyt lepäämään jatkoilla yhteen huoneeseen. Hän oli nauttinut jatkoilla yhden juoman, mikä sai hänet huonovointiseksi. Kaikki on kuvailtu 19 sivua pitkässä kanteessa varsin tarkkaan, mutta huoneeseen oli pian tämän jälkeen saapunut Diddy sekä kaksi muuta tunnettua henkilöä, joista toinen oli nainen ja toinen mies. Molemmat miehet raiskasivat väitteiden mukaan tytön samalla kun nainen oli katsellut tekoa vierestä.

– Seksuaalisen pahoinpitelyn jälkeen uhri vaipui syvään masennukseen, ja se edelleen vaikuttaa hänen elämänsä jokaiseen osa-alueeseen, Buzbee tiedotti USA Todayn mukaan.

Diddyn edustajat ovat kutsuneet Buzbeeta ja hänen kuutta ensimmäistä oikeusjuttuaan vain yrityksenä saada julkisuutta. Diddy odottaa oikeudenkäyntiä vankilassa, eikä hänelle ole myönnetty vapautta esitutkinnan ajaksi. Hänen oikeudenkäyntinsä on määrä alkaa ensi vuonna 5. toukokuuta.