Kanye Westin ja Bianca Censorin avioeron taustalta härskejä väitteitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on mediatietojen mukaan eronnut vaimostaan ja entisestä työntekijästään Bianca Censorista. Hänen entisen avustajansa, Lauren Pisciottan, nostamassa oikeusjutussa on tullut esille seikkoja, jotka saavat kyseenalaistamaan Kanye Westin toimien laillisuutta.

Oikeudenkäynnissä kävi hiljattain ilmi, että Kanye West lähetti kyseenalaisen kuvakaappauksen Pisciottalle. Siinä esitetään väitetysti Kanye Westin ja Bianca Censorin välinen viestinvaihto, jonka aiheena on Biancan äiti Alexandra.

– Haluan nu**ia äitiäsi, ennen kuin hän lähtee, Kanye kirjoitti nykyiselle vaimolleen, kun he eivät vielä olleet naimisissa ja Biancan äiti oli ollut vierailemassa Los Angelesissa.

– Vai pitäisikö minun tarkentaa, että haluaisin sinun katselevan kun nu**in äitisi kanssa, Kanye jatkoi seuraavassa viestissä.

– Hän on naimisissa. Aion itse harrastaa tänä viikonloppuna yhdyntää ja kerron siitä seuraavan kerran kun me olemme yhdynnässä, Biancan kerrottiin vastanneen viestiin.

Daily Mail Australia lähestyi Alexandraa pyytäen kommenttia Pisciottan väitteisiin. Hän pyysi yksityisyyttä, eikä kommentoinut asiaa medialle. Jotkut ovat veikanneet Kanye Westin muodostaneen avioerokohun myydäkseen tulevaa levyään paremmin. Pisciotta aloitti puolestaan oikeustaistelunsa räppäriä vastaan jo kuukausia sitten.