Kylie Jenner odotti esikoistaan 19-vuotiaana – avautui nyt äitiyden haasteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti, yrittäjä ja miljardööri Kylie Jenner alkoi odottamaan esikoistaan ollessaan vasta 19-vuotias. Nyt hän on kertonut uudessa haastattelussaan ELLE-lehdelle miltä äidiksi tuleminen tuntui niin nuorena ja miten se vaikutti häneen.

Kylie Jennerillä on Stormi-niminen kuusivuotias tytär ja kaksivuotias poika Aire, jotka hän on saanut yhdessä räppäri Travis Scottin kanssa. 27-vuotias kertoi, että yllättävintä hänelle oli raskaudessa se miten nopeasti hänen vartalonsa muuttui. Hän keräsi kummankin raskauden aikana noin 40 kiloa painoa eikä tuntenut oloaan enää omaksi itsekseen raskauden jälkeen.

Raskaudet jättivät vartaloon myös raskausarpia, joita naisella ei entuudestaan ollut. Hän on ollut koko parikymppisyyden alun pääasiassa äiti ja keskittynyt vain lapsiinsa. Vasta nyt hän on alkanut jälleen tuntemaan olevansa oma itsensä.

Hän on alkanut myös uudelleen löytämään oman tyylinsä, joka oli tähden mukaan pitkään kateissa raskauksien jälkeen. Muuttunut vartalo ja koko elämäntilanne hormonaalisista muutoksista puhumattakaan toi tullessaan myös synnytyksen jälkeisen masennuksen oireita, mutta niistä nainen pääsi yli siskojensa ja muiden äitiystäviensä avulla.