Jessien mekosta näkyi hieman läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiartisti Jessie J aloitti uransa kirjoittamalla kappaleita muille artisteille, kuten Miley Cyrusille ja Chris Brownille. Poppari nousi kuitenkin itse valokeilaan Do It Like a Dude ja Price Tag -hittikappaleillaan. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on kertonut myös avoimesti lesbokokeiluistaan.

Nyt Jessie J on ikuistettu monien muiden julkkisten tapaan saapumassa tilaisuuteen, jossa Brit Awards -palkintogaalan ehdokkaat julkistettiin. Laulaja varasti kuvaajien huomion erikoisella mekollaan, joka oli poikkeuksellisen läpinäkyvä.



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News

Jessie J kertoi taannoin luopuvansa korkokengistä loukattuaan jalkansa hypättyään esiintymislavalta korkeissa koroissa. Laulajatähti kertoikin, ettei enää aio ottaa riskejä vaatevalintojensa takia, sillä hän kertoi tästä lähtien miettivänsä ainoastaan asujensa mukavuutta.

– Olen oppinut kantapään kautta, ettei kannata käyttää kenkiä, joilla ei pysty kävelemään. Sen jälkeen kun loukkasin jalkani, en ole käyttänyt korkokenkiä, Jessie J kertoi Now-lehdelle.

Laulajatähti, oikealta nimeltään Jessica Cornish, joutui aiemmin huhumyllyn keskiöön, kun hänen seksuaalista suuntautumistaan epäiltiin julkisesti. Neitokainen tulikin lopulta ulos kaapista ja myönsi olevansa biseksuaali. Hän paljasti myös olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Kaunottaren tyyliä on väitetty kopioiduksi megatähti Lady Gagalta ja räppäri Nicki Minajilta, mutta Jessie J on tyrmännyt kopiointihuhut.