Nicole Scherzinger : Whatever You Like

Singlet · Stara.fi

Suomessakin juuri esiintyneen Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmo Nicole Scherzinger julkaisee Her Name Is Nicole -soolodebyyttinsä 7. marraskuuta. Albumilta lohkaistiin singlenä kappale Whatever You Like.

Pussycat Dolls on tanssiryhmä, joten sen jäsenten taiteellinen anti keskittyy pääasiassa tanssipuolelle. Yhtyeen vokaaliosuudet eivät ole koskaan olleet kovinkaan kaksisia, vaan isot hitit ovat olleet osaavien biisinikkarien ja tuottajien ansiota. Toki osa kunniasta kuuluu myös Nicolelle.

Neitokaisen ensimmäinen soolosingle menee kuitenkin suoraan täyteosastolle, sillä se ei onnistu säväyttämään millään osa-alueella. Biisin soundipuolella on menty varmalla keskilinjalla, minkä ansiosta kappaleessa ei ole juurikaan koukkua, vaan se kuulostaa tyhjänpäiväiseltä täytekamalta.

Kappaleen kertosäkeessä tämä tunnelma vahvistuu, vaikka pientä koukkua onkin havaittavissa. Tämän singlen siivittämänä tulevan albumin myyntiä tuskin kovinkaan paljon buustataan, vaikka kappale toimiikin jotenkuten myös tanssilattialla – tosin hittibiisien välissä soitettuna.

Pisteet 2/5